Jaagers: voor een persoonlijke aanpak met resultaat

Jaagers is in 2011 opgericht door twee broers met een passie voor e-commerce. Wie zowel gepassioneerd als getalenteerd is moet wel succes hebben. Dat geldt in ieder geval voor Jaagers. In de loop van de jaren is het bedrijf gegroeid tot een onderneming met met 170 mensen in dienst. Jaagers heeft haar mensen verspreidt over de hele wereld en kan daardoor 24 uur per dag en 7 dagen per week service verlenen. Om dit te garanderen hanteert het bedrijf het follow-the-sun principe. Op het moment dat de IT’ers in Nijmegen naar huis gaan, gaan de specialisten in Singapore verder.

Jaagers biedt meer dan alleen de ontwikkeling van websites

Jaagers biedt haar klanten een totaaloplossing op het gebied van e-commerce. Concreet houdt dit in dat het bedrijf niet alleen webwinkels realiseert, maar ook de online marketing en webcare voor haar rekening kan nemen. Dit zorgt ervoor dat klanten alle diensten die zij voor een online webwinkel nodig hebben onder een dak af kunnen nemen. Dit vertrouwde aanspreekpunt zorgt ervoor dat het voor ondernemingen makkelijker wordt om hun online ambities te realiseren en zo sneller te groeien.

Jaagers: groots denken, persoonlijk zijn

Hoewel Jaagers snel groeit blijft het bedrijf zich inzetten voor een persoonlijke benadering waarin snel geschakeld kan worden. Tijdens de realisatie van een webwinkel blijkt dit bijvoorbeeld door de inzet van een location of projectmanager. Na de realisatie van een webshop blijkt dit bijvoorbeeld uit de prijswinnende support afdeling waar klanten een beroep op kunnen doen.