Kluis openen zonder code

Kluis openen zonder code

Kluis openen zonder code, ook dat is een mogelijkheid die je via Brandkastenfabriek Van den Hoven kan vragen. Dit bedrijf heeft al vanaf 1957 de kennis in huis om dit voor jou te regelen. Zij hebben het juiste gereedschap waarmee zij een kluis kunnen openen. Natuurlijk komt er veel bij kijken om een kast open te maken, maar daar hebben deze specialisten geen enkele moeite mee. 

Wij hebben al jaren een kluis in onze kelder staan. Hier werd vroeger vaak gebruik van gemaakt, maar de afgelopen jaren hebben wij een groter model op de afdeling gekregen. De kluis in de kelder waren wij al bijna vergeten, tot een gegeven moment wij deze kelder moesten leeghalen. Er was een lekkage hier gevonden en daarom moest deze kast hier weg. Kluis openen zonder code

Een kluis openen zonder code

De kluis uit de kelder moest plaats maken, want dit zal gaan dienen voor opslag van andere goederen. Maar eerst moest de lekkage verholpen worden voordat wij deze konden gaan gebruiken.

Het bedrijf Van den Hoven heeft zeer snel de kluis in onze kelder open kunnen maken. De spullen die erin zaten waren inmiddels verjaard en konden vernietigd worden. Echter was deze kluis enorm zwaar, dat dit voor ons een onbegonnen klus was om te verwijderen. Vooral omdat deze eerst een kleine trap op getild moest worden. Maar ook daar heeft Van den Hoven een oplossing voor. Door middel van een zogeheten trapklimmer wordt deze kast met gemak de trap op getild. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, bekijk de website.

Kluis openen zonder code