Nooit meer een andere taxi tijdens het uitgaan

Een andere taxi tijdens het uitgaan, kan ik mezelf niet voorstellen. Zo zijn wij zaterdag op een geweldige manier naar huis gebracht. We gingen namelijk uit in het centrum van Doetinchem. Op de avond hebben we veel gelachen maar ook veel gedronken. Dat was ook de reden dat we de taxi chauffeur vroegen om de radio wat harder te zetten. Dit vond hij geen probleem. De chauffeur vond het zelf ook leuk en zong erg grappig mee met de muziek die op de radio werd afgespeeld.

‘’Binnen 10 minuten was hij er al’’

We vonden taxi Aria door een paar zoekopdrachten te verrichten op het internet. De eerste en beste taxi de we daarop tegen kwamen, was taxi Aria. Voordat we belden naar de taxi, lazen we eerst wat recensies door. De recensies die we door hadden genomen zagen er erg positief uit. Ook stond er bij een recensie dat de taxi snel op de plek van vertrek. Dit was inderdaad bij ons ook het geval. We belde namelijk de taxi en binnen 10 minuten was hij er al.

Openbaar vervoer geen optie voor ons

De rit verliep zoals eerder gezegd erg gezellig. De muziek stond lekker aan en voordat we het wisten waren we alweer op de plek van de bestemming. De rijstijl die taxi Aria hanteerde was ook erg aangenaam; de taxichauffeur had het tempo er goed inzitten maar wist toch netjes te rijden. Omdat we elke week zowat uit gaan in het centrum van Doetinchem en meestal tot laat blijven, is het voor ons geen optie om met het openbaar vervoer naar huis te gaan. Daarom kiezen we voortaan voor taxi Aria.