Blijf roken zonder tabak via de e-sigaret van ea-sigaret.nl

Stoppen met roken kan op verschillende manieren. Je kunt van de een op de andere dag in 1 keer stoppen zonder het gebruik van hulpmiddelen. Je rookt dan geen tabak meer, maar je rookt dan ook niet iets anders ter compensatie. De kans dat je slaagt met je stop poging is met deze tactiek niet heel groot. Het zijn vaak mensen die door een diagnose van longkanker of een of andere schokkende gebeurtenis in staat zijn om in 1 keer te stoppen. Ze krijgen als het ware zo’n intense schok, dat de verslaving er in 1 keer uit wordt gestoten. Maar zelfs met een dergelijke schok dien je nog wel over een flinke dosis wilskracht te beschikken. Temeer ook omdat de kracht van die schok naarmate de tijd vordert steeds verder afneemt, terwijl de behoefte naar nicotine alsmaar verder toeneemt. Het is dan ook beter om gebruik te maken van hulpmiddelen en dit is des te meer het geval als je niet kunt teren op een dergelijke schok. Je kunt bijvoorbeeld stoppen met het roken van tabak zonder meteen helemaal te stoppen met roken. Je hoeft immers niet per se tabak te roken, want je kunt ook een e-sigaret roken. Als je kiest voor een e-sigaret, dan rook je geen tabak, maar een e liquid. Deze liquid kan overigens wel gemaakt zijn met echte tabaksbladeren. Je kunt dus blijven roken en blijven genieten van de tabaksmaak zonder dat je echte tabak rookt. Je kunt echter ook voor andere smaken kiezen. Het voordeel is dat je dus niet meer tabak hoeft te verbranden en al die giftige stoffen ook niet meer binnen krijgt. Nadeel is wel dat je dan ook geen nicotine meer binnenkrijgt en het is juist deze stof die ervoor zorgt dat je zo naar tabak hunkert. Maar gelukkig kun je ook dat probleem oplossen met een e-sigaret. Net zoals je kunt kiezen voor een e-liquid met tabaksmaak, zo kun je ook kiezen voor e-liquid met daarin nicotine. Zo kun je de scherpe randjes van de verslaving afhalen, waardoor je het stoppen met roken ook daadwerkelijk vol kunt houden. Daarnaast kun je dus gewoon blijven roken. Een e-sigaret zorgt ervoor dat je dezelfde routine kunt blijven uitvoeren. Je steekt alleen geen tabaksigaret op, maar een e-sigaret. Technisch gezien steek je deze uiteraard niet op, want er vindt geen verbranding plaats bij een e-sigaret. Je doet de e-sigaret aan en vervolgens wordt er door het verhitten van de vloeistof een damp gecreëerd die je dan, net als rook, kunt inhaleren en uitblazen.

Bestel jouw e-sigaret online via ea-sigaret.nl

Mocht je opzoek zijn naar een e-sigaret en/of de nodige accessoires en benodigdheden om te kunnen e-roken, dan kun je terecht op de website van ea-sigaret.nl. Je kunt hier terecht voor alles wat je nodig hebt om te kunnen e-roken. Denk bijvoorbeeld aan artikelen als: 

  • E-liquid
  • Batterijen
  • Coils
  • Clearomizers

Alle artikelen die je nodig hebt, kun je toevoegen aan de winkelwagen en zo in 1 keer bestellen. 

Ontdek alles over e-roken op ea-sigaret.nl

Indien je meer wilt weten over e-roken en de bijbehorende artikelen, dan kun je ook terecht op de website van ea-sigaret.nl.