Eenvoudig een incassobureau inschakelen: Bill Incasso

Incassobureau

Wil je ook eenvoudig een incassobureau inschakelen? Dat kan bij Bill Incasso. Voor veel bedrijven is het inschakelen van een incassobureau een grote stap. Bang om klanten te verliezen maar ook bang voor hoge kosten zonder dat het iets oplevert. Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met Bill Incasso. Zij werken op basis van no cure, no pay. Dat komt er op neer dat er geen kosten in rekening gebracht worden als je klant niet betaalt.

Eenvoudig een incassobureau inschakelen, al vanaf de eerste aanmaning

Eenvoudig een incassobureau inschakelenDoor deze werkwijze kun je laagdrempelig en eenvoudig een incassobureau inschakelen. Je hoeft trouwens niet eerst zelf te proberen om te zorgen dat je debiteur de factuur betaald. Door gebruik te maken van pre incasso kun je jouw factuur al aanleveren voor de laatste aanmaning. Voor een zakelijke klant wordt een herinnering verstuurd. Voor een particuliere klant gelden andere regels. Hiervoor moet een 14 dagen brief verstuurd worden. Deze brief moet aan specifieke eisen voldoen. Daarom is het handig om deze door een incassobureau te laten versturen. Zo weet je zeker dat je aan al deze wettelijke eisen hebt voldaan.

No cure, no pay

DebiteurenbeheerDeze aanmaningen zijn kosteloos voor de debiteur. Pas wanneer daadwerkelijk tot incasso over wordt gegaan, worden de kosten voor de debiteur in rekening gebracht. Alles is er op gericht om de klant zijn factuur te laten betalen. Voor jou als bedrijf zijn hier geen kosten aan verbonden. Als de klant niet betaalt, dan hoef je ook niets te betalen. Betaalt jouw klant wel? Dan zijn de incassokosten voor de rekening van jouw klant. Zo kun je eenvoudig een incassobureau inschakelen zonder dat je daarvoor hoge kosten hoeft te betalen.

Wil jij ook een incassobureau inschakelen? Dan kun je gratis een online account aanmaken bij Bill Incasso. Je sluit geen abonnement af en het is geheel vrijblijvend.

 

Meer verhalen