Lucht fotografie voor op de website

Drone

Lucht fotografie kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. De naam zegt het al, met luchtfotografie worden unieke beelden gemaakt vanuit de lucht. Met behulp van een drone met camera worden vanuit een zogenaamd vogelvluchtperspectief foto’s gemaakt van de omgeving. Vanuit de lucht dus. Dit levert adembenemende beelden op die echt opvallen en origineel zijn.

Lucht fotografie

Lucht fotografie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt

Lucht fotografie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo wordt het vaak ingezet voor bouwprojecten om op die manier de voortgang van grootschalige projecten in kaart te brengen en inzichtelijk te maken. Vanaf de grond zijn dat soort beelden namelijk lastiger te maken. Maar ook voor bruiloften en festivals is het leuk om op deze manier foto’s te maken. Het geeft een heel mooi overzicht van de locatie en de mensen die aanwezig zijn.

Vogelvluchtperspectief

Unieke foto’s van showroom en werkplaats

Maar ook bedrijfsmatig kun je lucht fotografie inzetten. Zo hebben wij foto’s laten maken van onze showroom en werkplaats. Je kunt een drone namelijk ook binnen gebruiken en zo heb je echt originele beelden van je bedrijf. Onze foto’s zijn gemaakt door Cor Verdouw van Donepoint Nederland. Cor is een professionele fotograaf en dat zie je ook terug in zijn foto’s. Erg mooi en origineel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en we hebben de foto’s gebruikt voor onze nieuwe website. We hebben er al veel leuke opmerkingen over gehad.

Meer informatie

Heb jij ook interesse in fotografie vanuit de lucht met behulp van een drone? Kijk dan snel even op de website van DronePoint Nederland. Je vindt hier alle mogelijkheden en tarieven. Natuurlijk kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen met Cor om jouw wensen te bespreken. Hij staat je graag te woord en zal je voorzien van een passend advies op basis van jouw wensen.