Stoelen tweedehands gekocht bij Super Seat

Super Seat

Stoelen TweedehandsOnlangs heb ik stoelen tweedehands gekocht bij Super Seat. We hebben onlangs namelijk ons café laten verbouwen waardoor er een extra ruimte is vrijgekomen. Deze willen we graag gaan gebruiken voor feestjes met kleine gezelschappen. Hier wilde ik in eerst instantie niet zoveel geld aan besteden dus besloot ik om eens te gaan kijken naar tweedehands horeca interieur. 

De stoelen tweedehands, maar lijken nieuw!

Van een vriend kreeg ik de tip om te kijken op de site van Super Seat. Al snel bleek dat dit een goede tip was, want dit bedrijf koopt enorm veel horeca materiaal in. Dat betekent dus dat je een ruime keuze hebt in tweedehands stoelen, tafels, banken, barren en nog veel meer. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bezoek te plannen bij dit bedrijf. Voordat ik erheen ging, heb ik er nog wel voor gekozen om eerst telefonisch aan te geven dat wij onderweg waren. Dit was geen enkel probleem en zodoende zijn wij de auto ingestapt.

Stoelen Tweedehands

Aangezien de stoelen tweedehands zijn zien zij er onwijs netjes uit. De prijs is bovendien ook onwijs aan de lage kant en dan heb ik het nog niet gehad over de kwaliteit. Ik was verkocht en heb er ook voor gekozen om bij dit bedrijf direct de stoelen mee te nemen, mits dit mogelijk was natuurlijk.

Gelukkig was dit geen enkel probleem en hierdoor zijn wij de bus in gaan laden. In een mum van tijd was dit geregeld en kon ik weer terug naar het café. De stoelen staan onwijs mooi in ons café en daar ben ik onwijs blij mee! Aangezien ik had gezien dat dit bedrijf ook barkrukken heeft staan, heb ik ervoor gekozen om ook dit bij Super Seat te gaan bestellen. Een geweldige service en bovendien wordt het netjes voor je geregeld.

Meer verhalen