Vind goede ZZP zorg opdrachten via pdncare.nl

Als je geen zin meer hebt om voor zorginstellingen te werken, dan kun je natuurlijk ook gewoon voor jezelf beginnen. Je kunt dan als freelancer of ZZP’er je diensten aanbieden. Als verpleegster in een ziekenhuis of verzorgingstehuis kom je misschien niet aan je uren of zit je vast in een poule met ongunstige tijden. Het kan ook zijn dat je gewoon eens wat afwisseling wilt of dat de arbeidsomstandigheden niet goed zijn. De vrijheid kan ook lonken, want een baan van 9 tot 5 in de zorg is natuurlijk zwaar. Het is niet zo dat je als ZZP’er op eens rustig aan kunt doen. Als je dat doet, dan komt er geen inkomen meer binnen. Het kunnen zijn van een ZZP’er is dan ook afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten die er beschikbaar zijn. Als je dus bij een instelling werkt, dan heb je wel een stukje zekerheid. De baan kan je op den duur gaan tegentaan, omdat je contant dezelfde routines afwerkt, met dezelfde mensen werkt of zoals gezegd in een onplezierige omgeving werkt, maar je hebt wel stabiel inkomen. De voorspelbaar zorgt in die zin voor een stukje comfort. Maar als je niet meer met plezier naar je werk gaat, dan is het de vraag of dat comfort de moeite wel waard is. Om meteen helemaal in het diepe te springen doe je uiteraard niet zo gauw. Wat dat betreft is het verstandig om niet gelijk alle schepen achter je te verbanden en helemaal alleen verder te gaan. Voor je ontslag neemt, kun je bijvoorbeeld ook minder uren gaan maken en kijken of je ook zzp zorg opdrachten kunt vinden. Je kunt dan vanuit een veilige comfortzone kijken of het werken als zelfstandige zorgverlener iets voor jou is. Je valt daardoor niet meteen in het diepe en dat scheelt een hoop stress. Er komt immers nog altijd inkomen binnen vanuit je normale functie als verpleegster of andere zorgverlener. Maar het vinden van zzp zorg opdrachten is natuurlijk ook een factor. Als je dat eenmaal op orde hebt en een stabiele inbox met zzp zorg opdrachten binnen krijgt, dan kun je de focus meer en meer op je eigen ondernemerschap leggen en uiteindelijk ontslag nemen bij je vaste functie. Om er dus niet helemaal alleen voor te staan, kun je voor het vinden van zzp zorg opdrachten een beroep doen op PDN Care. PDN Care vormt de connectie tussen jou en ziekenhuizen. Zij weten dus waar de opdrachten zijn en kunnen jou meteen in contact brengen met de opdrachtgevers. Daardoor hoef je nooit lang te zoeken naar zzp zorg opdrachten en dat maakt het zijn van een zelfstandig ondernemer een stuk relaxter. 

Surf naar pdncare.nl en vind meteen geschikte zzp zorg opdrachten

Met een link zoals PDN Care tussen jezelf en de opdrachtgevers hoef je natuurlijk nooit lang te wachten op zzp zorg opdrachten. Dus als je voor jezelf wilt beginnen, dan sta je er dankzij PDN Care nooit alleen voor. 

Kijk op pdncare.nl voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site. Hier lees je meer over zaken als: 

  • ZZP’er 
  • Ziekenhuizen/opdrachtgevers
  • Ervaringen