Waarom is een pentest laten doen iets wat u niet moet vergeten?

Ik heb vijf jaar lang met veel plezier gestudeerd in Leiden. Hier heb ik ook bij verschillende verenigingen gezeten die mijn leven naast studie veel leuker maakten. Zo ben ik bij de voetbalvereniging gegaan en hier heb ik twee jaar lang in een erg leuk team gespeeld. Ook heb ik bij de vereniging van mijn studie vele commissies gedaan. Tijdens een van deze commissies ben ik bevriend geworden met Paul. Paul en ik hebben destijds een klein bedrijfje op weten te zetten dat pakketjes voor mensen persoonlijk aflevert binnen een dag. Dit liep heel erg goed en is al snel uitgegroeid tot een redelijk groot bedrijfje. We hebben allebei wel eerst onze studie afgemaakt maar zijn toen daarna volle bak bezig gegaan met ons groeiende bedrijf. We halen er allebei ook heel erg veel plezier uit en ik denk dat we daarom ook zo goed bezig zijn. Ons principe van het bedrijf is weinig veranderd. Als er mensen een belangrijk pakket afgeleverd willen hebben ergens in Nederland dan rijden wij hier naar toe en zorgen we dat het pakket binnen een paar uur op de goede locatie is. Dit is een heel erg tijdrovend proces en daarom hebben wij ook best wel veel medewerkers in dienst. Tijdens de rit met de auto of trein zijn onze medewerkers vrij om te doen wat ze willen. Zo kunnen ze vrijuit bellen of muziek luisteren. Dit maakt het werk een stuk minder saai en zorgt voor veel trouwe medewerkers. Wel hebben wij te maken met veel privacy gevoelige informatie omdat we vele klanten en hun adressen kennen. Omdat we het wel heel erg belangrijk vinden dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met deze informatie hebben mijn partner en ik besloten dat we graag een pentest willen uitvoeren. Door middel van een pentest wordt getest of de gegevens die wij hebben wel goed beschermd zijn. Via het internet zag in dat zo een pentest gedaan kan worden via de site van onvio.nl.

pentest om de vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen

Wij wilden dus erg graag een pentest doen omdat we graag willen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn in onze systemen. Op deze site staat goed uitgelegd wat een pentest inhoudt en wordt er ook een dergelijke test aangeboden. Wij hebben dit via deze site laten doen en zo zijn we erachter gekomen dat onze gegevens op sommige punten echt beter moet worden beschermd. Wij zijn erg blij dat door middel van deze pentest duidelijk is geworden op welke punten wij moeten gaan verbeteren.

Lees u vooral eens in

Wij zijn dus erg tevreden met de pentest die wij via deze site hebben gedaan. Als u dit nou ook graag wilt laten doen dan kan ik u zeker aanraden om:

  • deze website eens te bekijken
  • u in te lezen over wat een pentest nou eigenlijk is en waarvoor deze ingezet kan worden
  • eventueel contact op te nemen met een van de medewerkers als u vragen heeft

Wij hopen dat u net zo enthousiast zult zijn over deze website als wij!