Wilt u weer een incompany workshop inplannen?

Een van de dingen waarmee ons bedrijf zich mee wil onderscheiden van andere bedrijven, is dat wij er alles aan doen om onze mensen niet alleen maar werk te bieden, maar om hen ook kansen aan te bieden. Wij merken namelijk dat de mensen die bij ons werken, het heel prettig vinden om zich te blijven ontwikkelen. Om die reden zorgen wij er ook altijd voor dat wij bij tijd ene wijle een incompany workshop kunnen geven. Wij vinden het namelijk zelf ook leuk om nieuwe dingen te leren en dus is de incompany workshop meestal het hoogtepunt van het jaar. Wij hebben gekeken waar wij dit jaar onze incompany workshop wilden boeken omdat wij een hele tijd uit de running waren geweest. Ten tijde van corona was het namelijk niet mogelijk om op kantoor te werken, laat staan dat wij een incompany workshop konden geven. Wij hebben daarom gekeken waar wij nu moesten zijn wanneer wij een interessante incompany workshop wilden boeken. Je wilt namelijk zeker zijn dat je met de juiste firma in zee gaat en dus hebben wij goed onderzoek gedaan. Wij zagen dat wij niet bang hoefden te zijn dat wij geen opties konden vinden en wij hebben gezien dat er veel toppers te vinden waren. Een van de sites die echt heel vaak genoemd werd door andere bedrijven die ook een incompany workshop hadden gedaan, was de site jobeducation.nl. Deze site was uitermate interessant en de trajecten die wij hier konden volgen war heel erg leerzaam. Ik ben daarom gaan kijken naar de opties om hier een keer in contact te komen met een van de mensen die deze pagina gemaakt had. Ik heb toen gezien dat je hier dus ook goed advies kunt krijgen en dus was het voor mij al heel snel duidelijk dat wanneer wij een incompany workshop zouden gaan doen, ik dat via deze site zou realiseren. Zelden zie je namelijk zoveel mooie kansen voorbijkomen als dat ik dat op deze site kon.

Wilt u ook een incompany workshop gaan volgen?

Mocht u ook graag een incompany workshop willen gaan volgen, dan kunt u altijd even naar de site van deze mensen gaan. Ik heb hier de incompany workshop gevonden waar wij echt heel veel van opgestoken hebben. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om hier ook eens door het aanbod te gaan omdat u hier niet kunt falen. Wij zijn van plan om hier vaker een incompany workshop te gaan volgen omdat wij gemerkt hebben dat wij energie krijgen van zo’n incompany workshop maar ook omdat wij zien dat onze mensen hier echt heel veel van geleerd hebben.

Wat zijn uw wensen?

Mocht u ook wensen hebben om een mooie training te volgen met uw bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site jobeducation.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal aan opties kunt vinden
  • Een keer contact op te nemen om te horen wat men u kan aanbieden

Ik hoop dat u hier ook een mooie training kunt vinden waar u heel veel van op zult steken. U zult zien dat er veel mogelijk is.