Autoschade Rotterdam: professioneel gerepareerd door Autoschade Direkt

Autoschade Rotterdam

Bij autoschade Rotterdam ga ik altijd naar Autoschade Direct. Als zzp-er heb ik geen lease auto maar een auto in eigendom van mijn bedrijf. Dat betekent dus ook dat als ik schade rijd, ik er zelf voor moet zorgen dat deze gerepareerd wordt. Zo kwam ik terecht bij Autoschade Direct.

Autoschade Rotterdam: prettig geregeld

Autoschade Rotterdam De eerste keer dat ik autoschade in Rotterdam had, was het niet mijn schuld. Gelukkig alleen maar blikschade en ook niet mijn schuld maar ja, je zit wel weer met het regelen want de schade en reparaties. Daar komt bij dat ik voor mijn werk mijn auto nodig heb en dit soort dingen komen nooit gelegen. Gelukkig werd door Autoschade Direkt mij alles uit handen genomen. Niet alleen werd de schade uitstekend gerepareerd, ook hebben zij zorg gedragen voor de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. En omdat ze ook wel begrepen dat het voor mij als kleine zelfstandige heel lastig is om zonder auto te zitten, kreeg ik direct een gratis leenauto mee. Top geregeld allemaal. Het scheelde mij heel veel tijd en stress.

Kleinschalig en flexibel

Autoschade RotterdamAutoschade Direkt werkt op een kleinschalige manier met veel ruimte voor flexibiliteit. Korte communicatielijnen en snel schakelen. Voor mij als ondernemer betekent dit dat ik snel terecht kan en dat er met me meegedacht wordt over de gemakkelijkste oplossing. Dit  gecombineerd met persoonlijk contact zorgt er voor dat ik erg te spreken ben over de service van Autoschade Direkt. Ook al is autoschade in Rotterdam nog steeds niet leuk, Autoschade Direkt maakt het wel een stuk makkelijker. En je ontvangt 2 jaar garante op het herstelde werk. Zo weet je ook zeker dat het goed gedaan wordt.

Mocht ik nog een keer schade hebben aan mijn auto dan zal ik absoluut weer gebruik maken van de diensten van Autoschade Direkt.