Back-up oplossing voor ZZP’ers

Ben je veel onderweg voor jouw werk als ZZP’er of in het buitenland voor zaken? Een goede back-up oplossing is altijd belangrijk. Niemand wil zijn werk verliezen en daarom bieden wij een back-up oplossing op maat, geschikt voor freelancers, ZZP’ers of accountmedewerkers en consultants. Iedereen die veel op werkt onderweg met een mobiel workstation, een zoals een laptop of tablet.

 

Verlies geen waardevolle data

 

Bedrijfsmappen, administratie, foto’s, video’s, rapporten, offertes, naslagwerk, designs en presentaties, niets hiervan wil je kwijtraken. Toch kan dit soort narigheid toch ontstaan door het verliezen van een device, het crashen van een harde schijf of een virus op jouw laptop of tablet. In geval van verlies, diefstal, brand of andere onvoorziene omstandigheden, kunnen we de instellingen en data op elke willekeurige andere machine nog dezelfde dag terugzetten. Waar dan ook. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je nooit meer zakelijke of persoonlijke data verliest!

 

Kosten back-up abonnement

Men denkt dat een back-up oplossing veel kosten met zich mee brengt. Ja, het is zeker een maandelijkse kostenpost; vanaf €18,85 voor een volledige back-up van een machine bij Sprite IT. Realiseer je eens wat er gebeurt als je al jouw data verliest. Dit brengt uiteindelijk veel hogere kosten met zich mee. Door het verliezen van data kan je waarschijnlijk niet goed jouw werk uitvoeren, dit kost tijd en dit kost geld. En dan hebben we het nog niet over al het werk wat er is gestoken in de data op jouw pc.

Sprite

Sprite IT is gespecialiseerd in back-ups. Wij zorgen ervoor dat jouw data binnen een paar uur nog teruggezet is op de jouw werkstation. Bij brand of andere calamiteiten zorgen we dat de data op een machine naar keuze op dezelfde dag nog iets teruggezet. Geen dag zonder jouw bestanden en zo weer aan het werk.

 

Voor wie is deze back-up oplossing interessant?

  • ZZP’er of freelancers
  • Zelfstandige
  • Salesmedewerkers
  • Accountmanagers
  • Installateurs
  • Consultants

 

Twijfel niet en neem contact op met Sprite IT op voor meer informatie over de juiste back-up oplossing voor onderweg.

Over Sprite IT

Als creatief en gedreven full service online marketingbureau en IT specialist bedenken, creëren en realiseren wij maatwerk IT- en online oplossingen. We kijken ook graag verder dan de standaard oplossingen, maar zijn de beste in het roeien met de riemen die we aangereikt krijgen. Met een flinke hoop kennis, ervaring en creativiteit leveren wij uitsluitend kwaliteit en bewijst ons trackrecord dat wij de gestelde doelen behalen.