Een ce certificering is goed voor veiligheid en milieu

ce certificering

Je kent het vast wel, een ce certificering. Vooral op bepaalde producten zie je op een label deze letters staan. Op de manier weet je dat je een goed product koopt, welke aan alle richtlijnen voldoet. Ons bedrijf produceert allemaal bijzonder leuk speelgoed. Deze gaan niet eerder de deur uit dan dat ze een label met de letters CE erop hebben gekregen. Op deze manier weet de koper ook dat deze geschikt zijn voor kinderen. Echter kregen wij voor een tijd terug een klacht van een klant. Volgens deze klant was haar kindje ziek geworden door het spelen met ons speelgoed. Deze had op ons product gebeten, waarna hij ziek was geworden.  ce certificering

Dankzij de ce certificering stonden wij in ons recht

Volgens de klant was haar kindje ziek geworden van de verf waarmee wij het speelgoed gekleurd zouden hebben. Omdat wij zeker weten dat dit niet aan ons product lag, hebben wij de hulp van Fifth ingeschakeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het Intellectuele Eigendomsrecht, productregelgeving en handelsrecht. Zij weten als geen ander hoe te handelen met dit soort klachten, die niet op de waarheid berusten.

Achteraf is alles met een sisser afgelopen en heeft de klant haar klacht terug getrokken. Vooral omdat Fifth heel veel kennis heeft van de volgende zaken, zoals:

  • * Het verkrijgen van de best mogelijke bescherming van uw product
  • * Begeleiding als de toegang tot de markt van het product wordt bemoeilijkt
  • * Advies bij opstellen van contracten
  • * Beëindigen van commerciële relaties
  • * Vragen over contracten die zijn aangeboden
  • * Optreden als er inbreuk wordt gemaakt op een product of naam of indien terzake een verwijt wordt gemaakt

ce certificering