De beste iPhone reparatie in Purmerend

jorphone

Bij JorPhone hebben ze de beste iPhone reparatie in Purmerend. Ze maken alle iPhones vanaf de iPhone 4 tot aan de iPhone 11. Dit doen ze voor een voordelige prijs en snel. Ze maken je telefoon binnen 30 minuten. Na deze 30 minuten garantie krijg je 6 maanden garantie op je reparatie. Deze reparaties doen ze met originele artikelen die horen bij de telefoon. Op de website kan je jouw model iPhone kiezen en vervolgens de reparatie die je wilt laten uitvoeren. Hier kan je zien hoeveel dit gaat kosten en hoelang het duurt.

Niet alleen iPhone

JorPhone repareert niet alleen iPhones. Ze maken naast iPhone nog Samsung, Huawei, Google pixel, HTC, LG, Nokia, OnePlus, Oppo, Xiaomi en nog veel meer. Ze hebben voor alle reparaties voor de merken toestellen en vaste prijs. Je kan via de website gemakkelijk een afspraak plannen met een van de mensen van JorPhone. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je telefoon op dat moment gemaakt kan worden. Naast telefoons maken ze ook nog tablets en mac’s.

Apple

Klanten erg tevreden

De klanten van JorPhone zijn erg tevreden over de diensten van JorPhone. Ze geven een klant gemiddelde van een 9,7. Dit is super hoog en daar zijn ze ook trots op. Ze willen je zo snel mogelijk helpen en zo snel mogelijk repareren met zorgvuldigheid. De klanten vinden de service uitstekend en ook vinden ze het erg fijn dat je gratis voor de deur kan parkeren.