Dozen op maat

dozen op maat

Dozen op maatOp Dozemstampers.nl kun je dozen op maat helemaal zelf samenstellen. Vervolgens realiseren zij jouw wensen in hun moderne golfkarton verwerkingsfabriek. Zij hebben de nodige technologie in huis om continu de kwaliteit te controleren. Hierdoor heb je altijd een stevige doos die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet. Neem eens een kijkje op de website en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Dozen op maat online bestellen

Onlangs zaten wij met een verpakkingsprobleem en ik ging ik online zoeken naar mogelijkheden. Al snel kwam ik terecht op de website Dozemstampers.nl. Ik zag dat je hier heel eenvoudig dozen op maat kunt bestellen. Je hebt een enorme keuze in modellen en formaten waardoor er altijd een geschikte oplossing is. Denk bijvoorbeeld aan vouwdozen, kartonnen platen of kalenderverpakkingen. Heb je de juiste doos gevonden, dan kun je de gewenste lengte, breedte en hoogte aangeven. Vervolgens hoefde ik alleen nog maar een kleur en een kartonkwaliteit te kiezen. Onze dozen moeten een gewicht kunnen dragen van zo’n 10 kilo, dus ik heb gekozen voor C golf. Ook was het handig dat ik kon kiezen voor handgrepen omdat het toch om een behoorlijk gewicht gaat.

Daarna kon ik invullen hoeveel dozen op maat wij nodig hadden en kreeg ik een totaalprijs te zien. Ik moet zeggen dat de kosten mij ongelooflijk meevielen dus al snel had ik mijn bestelling afgerond. Overigens kun je al vanaf 10 stuks een bestelling plaatsen bij dit bedrijf.

Dozen op maatGoede kwaliteit en een snelle levering!

Wil jij nou ook dozen op maat bestellen? Dan kan ik Dozemstampers.nl echt aanraden. Ze leveren uitstekende kwaliteit en een fijne service. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark waardoor ze de dozen snel en zonder beschadigingen kunnen bezorgen. Ook houden ze zich netjes aan de levertijden. Al binnen 10 werkdagen had ik mijn dozen op maat binnen.