Een nieuw bureaublad maken doe je gemakkelijk zelf!

bureau op maat

Wij kwamen afgelopen maand op het idee om ons thuiskantoor een beetje op te pimpen. We waren de huidige inrichting na 5 jaar wel een beetje zat. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat wij een nieuw Bureaublad of een nieuw bureau moesten kopen. Het plekje waar wij ons bureau namelijk wilden neerzetten was niet groot genoeg voor ons huidige bureau. We keken eerst naar een nieuw bureau, en wij verbaasden ons over hoe duur die dingen wel niet zijn geworden. De prijs van een leuk bureau loopt makkelijk op richting de 300 euro en dat vonden wij gewoon te veel geld. Dus de keuze was snel gemaakt, wij gingen voor een nieuw Bureaublad.

Laten maken of zelf maken?

Omdat we het sowieso al druk hadden met het leven op zich, wilden we ons zo min mogelijk druk maken over iets zelf moeten maken. Gelukkig vonden wij wat bedrijven die een Bureaublad helemaal op jouw afmetingen en wensen kan maken. Uiteindelijk hebben wij voor een bedrijf in de buurt gekozen onder het mom van support your locals. Het bestellen ging heel eenvoudig. Je geeft eerst de maat door die je nodig hebt. Daarna kies je een leuke kleur. Hier hadden wij van tevoren al over nagedacht gelukkig want het aantal kleuren waar je uit kan kiezen is echt gigantisch. Optioneel kun je nog kiezen voor een set poten (wij gingen de poten van ons huidige bureau gebruiken) en hup in je winkelmandje.

Super goede ervaring

De levering was erg snel. Al na een paar dagen stond de bezorger voor de deur, terwijl je bij een heel Bureaublad op speciale afmetingen toch wat langer verwacht. Positief verrast dus! Omdat wij niet hadden gekozen voor de optionele poten waren er nog geen gaatjes in het Bureaublad geboord om de poten aan vast te maken. Gelukkig was dit heel eenvoudig en binnen no time zaten alle vier de poten er stevig onder. Het Bureaublad is van een hele goede kwaliteit, en voor een schappelijke prijs. Toen we het vergeleken met een DIY-Bureaublad kwamen we uit op een verschil van 30 euro. Dit is op zich best een verschil maar met het feit dat je geen stress hebt en niks zelf hoeft te zagen vonden wij het de 30 euro waard.