Een stap in de goede richting: online marketing bureau Groningen

Linkbuilden

Mocht je meer zichtbaarheid willen als ondernemer, kun je wellicht iets hebben aan het online marketing bureau Groningen. Dit bedrijf helpt je verder om echt meer bereik te krijgen en zo ook een breder klantenbestand. Tegenwoordig is een goede website hebben een pre, en is het nog belangrijker om daarmee gevonden te worden via Google. Dit kan gelukkig allemaal, door middel van goede SEO teksten en een website met daarbij goede landing pagina’s, waar geschreven wordt over je onderneming.

online marketing bureau groningen

Wees welkom bij VrijdagOnline

In 2010 is VrijdagOnline gestart vanuit de zolderkamer. Dit deden ze destijds nog met 1 computer, 1 printer en een snelle internetverbinding. De droom was om er een succesvol bedrijf van te maken. Dit is gelukt! Een groter gebouw, met maar liefst tien collega’s en meer dan veertien samenwerkingspartners. Wanneer je aan de slag wil met dit bedrijf, kun je bijvoorbeeld het SEO start pakket aanvragen. Of een SEO content pakket. Beide houdt in dat er zoekwoorden gevonden voor jouw diensten, om zo je bereikbaarheid op Google te vergroten. Een SEO pakket zorgt ervoor dat je website optimaal is ingesteld om te kunnen beginnen met de SEO. Het startpakket is daarmee een verplicht onderdeel voordat je verder kunnen met het SEO content pakket.

SEO

In het startpakket koppelt het bedrijf alle Google diensten aan je website en de Google diensten én je website worden gekoppeld aan de overzichtelijke online marketing rapportage. In het SEO content pakket wordt er door middel van een interview bepaald welke zes trefwoorden effectief kunnen zijn en waar je je focus op moet hebben. Op basis van dit interview worden de Google statistieken bekeken en worden daarmee de landing pagina’s ingericht. Meer weten? Ga dan gauw naar de website en neem contact op met een van de deskundige medewerkers.