Eindelijk weer een supersnelle computer dankzij https://www.comp-it-easy.nl/

Reparatie van computer

Reparatie van computerAl jarenlang ben ik in het bezit van een computer die het de eerste jaren prima deed. Maar na verloop van tijd krijgt de computer steeds meer kuren. Ik merk dat niet alleen met surfen op het internet maar ook als ik gewoon een stukje tekst typ in word, dan is de computer ook erg traag. Omdat ik hier verandering in wilde brengen ging ik naar mijn neef die 2 jaar als ICT ’er heeft gewerkt op een school. Hij vertelde me dat hij het niet kon oplossen omdat het een flinke tijd geleden is geweest dat hij als ICT ’er heeft gewerkt, en dat er in die tijd veel te veel ontwikkelingen hebben plaatsgevonden.  Hij kon het probleem dus niet verhelpen.

Ze wilden graag een keer langskomen

Ik vond het erg jammer dat mijn neef het probleem niet kon oplossen want ik wist daarom zeker dat het mij geld ging kosten om het probleem te laten verhelpen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel voordelige bedrijven die computerproblemen kunnen oplossen. Ik vond op het internet een bedrijf die dat ook doet, namelijk https://www.comp-it-easy.nl/. Daarom nam ik later ook contact op met dat bedrijf. Ze vertelden me aan de telefoon dat ze graag een keer zouden langskomen. Daarom hebben we daarna een afspraak ingeplant.

Reparatie van computer

Computer opgeschoond en nieuwe software geïnstalleerd

Toen een medewerker van https://www.comp-it-easy.nl/ langskwam om de problemen op mijn computer te verhelpen stelde hij zich netjes voor en ik zag meteen dat hij veel verstand had van computers. Ook was de medewerker erg aardig en heb ik met hem ik nog een leuk gesprek gehad onder het genot van een kopje koffie. Uiteindelijk heeft hij die middag alle problemen op mijn computer opgelost waardoor ik nu een supersnelle computer heb. Dit kwam doordat hij de computer heeft opgeschoond en doordat hij een spik splinter nieuwe software erop heeft gezet. Ik ben erg tevreden over https://www.comp-it-easy.nl/ en ik weet wie ik moet bereiken als er iets mis is met mijn computer!