Entresolvloer voor meer ruimte in het magazijn

Anera

Entresolvloer is voornamelijk te gebruiken om meer ruimte te creëren op de werkvloer. Iets waar iedere ondernemer denk ik wel naar verlangd toch? Zelf ben ik werkzaam bij een bedrijf waar het mogelijk is om tweedehandse meubels te bestellen. Op zich is hier helemaal niks mis mee, alleen mijn werkgever weet niet van ophouden met het inkopen van tweedehandse meubelen. Hierdoor betekend het al vrij snel dat de ruimtes vol komen te staan met meubels. Als wij dit snel kunnen verkopen dan is het niet erg. Echter zitten wij met een tal van tafelbladen opgescheept die wij nooit verkocht krijgen. De kosten die mijn werkgever hanteert is nogal prijzig. Hierdoor blijft het bij ons liggen en stapelt het met de maand op.

EntresolvloerEen oplossing gezocht

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn werkgever te helpen. Hij wilt graag hebben dat er een Entresolvloer wordt geplaatst. Zo kon hij daar de meubels opslaan die nauwelijks worden verkocht. Op zich vond ik dit een perfect idee, nu moest het alleen nog gerealiseerd worden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Anera.

Entresolvloer

Entresolvloer is erg goed te gebruiken

Dit bedrijf heb ik bij ons langs laten komen zodat zij een offerte kunnen opmaken. Deze offerte is dan ook speciaal bedoeld zodat wij de precieze prijzen weten. Zo stonden zij netjes op tijd bij ons in het magazijn om de afmetingen te noteren. Dit was erg vlot gedaan en vervolgens gingen zij op weg om de offerte uit te werken. Nog geen uur later had ik de offerte al in ontvangst mogen nemen met daarop de definitieve prijs. Deze was een stuk lager dan dat ik het had verwacht. Hopelijk is mijn werkgever hier onwijs tevreden over!