Extra camerabewaking nodig?

Ben je bezig met een bouwproject op locatie of op een afgelegen terrein de organisator van een evenement? Dan kun je baat hebben bij wat extra beveiliging. Vooral bij klussen die van korte duur zijn, is het verstandig om de beveiliging van de locatie aan te scherpen, zodat er geen beschadiging of diefstal gepleegd zal worden. Door extra camera bewaking kun je deze beveiliging al enorm aanscherpen, terwijl je zelf eigenlijk niet zoveel hoeft te doen. G4S Safety Solutions houdt door middel van de mobiele camerabewaking toezicht op jouw terrein en komt in actie wanneer er iets verkeerd gaat.

Camerabewaking door @VIEW

Bij G4S Safety Solutions wordt er gebruik gemaakt van het camerabewakingssysteem @VIEW. Dit systeem is een mobiele camerabewaking die op locatie in te stellen is voor een bepaalde periode. Je kunt @VIEW gebruiken op onder andere werven, festivalterreinen en opslagplaatsen. Dit ter voorkoming dat je apparatuur gestolen of beschadigd wordt. Bij @VIEW komen er veel verschillende toepassingen om de hoek kijken, van het gebruik van wit- en infraroodlicht en intelligente video-analyse die ook bestand is tegen vorst of mist.

In contact blijven met G4S

Wanneer er iets gebeurt op je terrein, is dat op het moment dat je er zelf meestal niet bent of wanneer je gesloten bent. Vandalen en dieven hebben dan vrij spel om aan de haal te gaan met je kostbare apparatuur. De camerabewaking @VIEW staat in tegenstelling tot andere camerabewakingssystemen constant in contact met de meldkamer van G4S. Hier kunnen de medewerkers in de gaten houden wat er gebeurt en wanneer er iets gebeurd ingrijpen. Zo kan G4S de camerabeelden overnemen en verifiëren wie de ongenode gasten zijn. De beelden kunnen onder andere gezichtsherkenning filteren en politie wittigen of een mobiele eenheid naar je locatie sturen. Veiligheid gaat niet alleen om de veiligheid van je medewerkers, maar ook van dat je zeker weet dat je apparatuur niet in verkeerde handen terecht komt. Beveilig voor extra zekerheid je terrein met camerabewaking van @VIEW, ongeacht hoe lang je hier aan de slag bent.