Gingen uiteten als eindejaarsgeschenk

eindejaarsgeschenken kopen

eindejaarsgeschenken kopenAfgelopen kerst hebben we als familie groots gevierd. We zijn namelijk uiteten geweest in een van de beste restaurants van Nederland. Het restaurant telde namelijk 2 michelinsterren. De avond die bestond uit een uitgebreid diner met werkelijk alles erop en eraan telde een hoog prijskaartje. Ook was het voor onze familie het ideale eindejaarsgeschenk die we gezamenlijk aan elkaar wilden geven.

Ging opzoek naar wat cadeau’s

Toch vond ik zelf dat zo’n etentje niet genoeg was. Niet dat het eten niet lekker was of de wijn maar omdat je er niks aan overhoud behalve een geweldige avond. Zelf wilde ik iets aan de volwassenen van de familie geven. Ik ging daarom een weekje voor kerst op zoek naar wat leuke en sfeervolle eindejaarsgeschenken kopen. Deze geschenken vond ik dan uiteindelijk ook op site die Promotie heet. Op de site zag ik meteen al hele leuke cadeautjes staan die ongetwijfeld wilde aanschaffen voor de familie. Ik heb dat dan ook uiteindelijk gedaan. Zo kocht ik een aantal leuke wijndozen en wijnrekken, en natuurlijk wijn!

Werd groots bedankt

En met succes. Toen het diner was begonnen was ik al de hele tijd aan het denken wat een goed moment zou zijn om de eindejaarsgeschenken te geven aan de volwassenen. Uiteindelijk vond ik de tijd dat we moesten wachten op het hoofdgerecht een geschikt moment om de cadeautjes te geven aan de familie. Toen ik samen met mijn zoon en de cadeaus kwam binnenlopen, keek iedereen al heel erg verrast. Toen de cadeaus eenmaal waren uitgepakt door de familie werd ik groots bedankt. Ik vond het een heel speciaal moment omdat de sfeer echt optimaal was al die avond.eindejaarsgeschenken kopen

Leuke avond gehad tot in de late uurtjes

Toen de cadeaus waren uitgepakt gingen we verder naar het hoofdgerecht en daarna de andere gerechten. Tijdens het nagerecht keek ik nog even rond naar de familie en ik zag dat iedereen heel gelukkig was. Dat deed me goed. We besloten om na het diner samen met de ouderen een keer op stap te gaan. We hebben daarna nog een hele leuke avond gehad tot in de late uurtjes. Onvergetelijk!