Hoe goed zijn lockers?

locker 4

In vele publieke plekken maakt men nu gebruik van lockers. Soms zie je een kleine locker met een normale slot of bepaalde plaatsen heb je zelfs een Locker met cijferslot. Deze lockers zie je vaak als je misschien gaat zwemmen, of in de club gaat dansen of zelfs als je een toets gaat maken. Lockers zijn best wel handig om jouw spullen weg te zetten als jij je handen vrij moet houden of ook om jouw spullen veilig te houden als jij bezig zult zijn. De meeste lockers zijn ook vrij makkelijk om te gebruiken, zolang jij de juiste combinatie kent of de sleutel hebt.

Verschillende soort lockers

Er zijn veel verschillende soorten lockers, allemaal variërend in beveiligingsniveaus. Je hebt de standaard locker met een slot, daarvoor heb je alleen een sleutel nodig. Maar dat alleen is al best wel een veilige plaats om jouw spullen te laten. Daarnaast heb je ook de combinatie locks, die ook een heel wat veiliger optie zijn. Met die heb je natuurlijk een combinatie nodig. Het enige probleem is de mogelijkheid dat de combinatie misschien vergeten wordt, want dan ben jij je spullen wel misschien kwijt. Hoe meer nummers de lock heeft, hoe kleiner de kans is dat iemand die kan openbreken zonder de juiste combinatie te hebben. Maar zelfs met de standaard 3 nummer lock heb jij al meer dan 500 mogelijke

combinaties.

Locaties voor een locker

Lockers komen in allerlei soorten van grootte, kleur en vorm. Dat hangt echt af van waar deze gebruikt zullen worden. Bij de zwembad bijvoorbeeld heb je misschien de kleine blauwe lockers met een normale slot erop. Dat is vaak veilig genoeg voor de gasten van het zwembad want daarin zet je toch alleen jouw kleren. Of op school heb je misschien een Locker met pincode, met een neutrale kleur als grijs, meestal rechthoekig van vorm. Die passen wel meer op een school, want daar zet je wel heel belangrijke spullen als een laptop als je niet van plan bent om die in de klas te gebruiken.