Hoe kun je een administratiekantoor beginnen?

Een eigen administratiekantoor beginnen is voor mensen die in deze sector werken vaak een droom. Maar als je niet goed weet hoe je dit het beste kunt aanpakken en daarbij graag gebruik maakt van de ervaringen van andere kantoren is het zeker slim je aan te sluiten bij een coöperatie en franchisenemer te worden.

Franchisenemer met een administratiekantoor

Bij de coöperatie Kubus kun je terecht als je franchisenemer wilt worden met een eigen administratiekantoor. Als je reeds een dergelijk kantoor runt ben je welkom maar ook voor nieuwkomers op de markt is ruimte. Aan welke voorwaarden je dient te voldoen om franchisenemer te worden kun je lezen op de website van Kubus.

Inlichtingen en presentatiedagen

Vind je het moeilijk om voor jezelf te bepalen of franchisenemer worden iets voor jou is en bij jouw onderneming past? Dan kun je ook altijd eerst inlichtingen inwinnen. Dit doe je telefonisch of via de mail maar je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Als dit verstuurd is neemt Kubus contact met je op. Er worden ook presentatiedagen verzorgd waarop je kennis kunt maken met de coöperatie. Na aanmelding wordt gekeken of jij hiervoor in aanmerking komt om deel te nemen. Het aantal plaatsen op deze dagen is beperkt en daarom stuur je op voorhand een CV en motivatie op. Deze worden beoordeeld door een selectiecommissie en als het goedgekeurd wordt mag je deelnemen aan een presentatiedag.