IPhone weer gemaakt door IPhone repareren Delft

Na 2 jaar geen problemen te hebben gehad met mijn IPhone, was het vorige week wel raak. Zo wilde ik mijn telefoon opladen maar ging het kabeltje steeds uit mijn telefoon. Om hem wel op te kunnen laden was het nodig om het kabeltje er strak omheen te wikkelen. Soms werkte dat ook niet. Ik vond het raar en dacht er meteen aan dat het oplaadstuk stuk was. Ik wilde het graag laten maken want zo kon ik mijn telefoon niet gemakkelijk opladen. Ik zocht dus een goede telefoonzaak op.

Deed een vragenronde  

 

Om een goede telefoonzaak te vinden, deed ik een vragenrondje op mijn stage waar ICT’ers werken. Ze linkte me allemaal naar IPhone repareren Delft. Ik vroeg om het adres daarvan, en noteerde het vervolgens. Toen ik eindelijk weekend had, en tijd had, ging ik langs bij IPhone repareren Delft. Het was trouwens makkelijk te vinden in het centrum van Delft. Ik had het adres dus eigenlijk helemaal niet nodig.

Allemaal stof in de telefoon

 

Ik ging naar binnen bij IPhone repareren Delft voor de reparatie van mijn oplaadstuk. De medewerkers, die mij overigens erg vriendelijk te woord stonden, begonnen gelijk met het onderzoeken van de telefoon. Na een paar minuten kwamen de medewerkers al weer terug naar de balie lopen en ze vertelde me dat er in principe helemaal niks stuk was. Het probleem was dat er allemaal stof in het oplaadstuk zat. Daardoor kon de oplader niet goed erin worden gestopt waardoor hij het dus ook niet deed. De medewerkers haalde het stof vervolgens voor een klein bedrag uit de telefoon. Daarna lieten ze me zien hoeveel stof er nou daadwerkelijk in zat. Dat was behoorlijk veel! Ik schrok er namelijk zelf van. Het opladen van de telefoon ging daarna weer uitstekend.