Tip voor iPad reparatie Hengelo

The Repair House

Heb jij of je kind de iPad laten vallen? Dan ben je voor een iPad reparatie Hengelo bij The Repair House aan het juiste adres. Bij deze telefoons zaak werken deskundige monteurs met veel ervaring. 

Meer dan 15 jaar ervaring in telefoon en iPad reparaties 

Voor jouw iPad reparatie Hengelo ben je bij The Repair House aan het juiste adres omdat de monteurs al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het repareren van telefoons en iPads. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan waardoor zij de telefoon en de iPads van de klanten goed en snel kunnen repareren. 

reparatie-schade

Garant voor de reparatie en de onderdelen 

The Repair House staat garant voor de reparaties en de hoogwaardige kwaliteits onderdelen die zij voor de reparaties gebruiken. Hierdoor geven zij op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen ook 12 maanden garantie. Voordat de reparatie van start gaat zal de klant ook heldere uitleg krijgen wat er met de telefoon gaat gebeuren en wat de kosten hiervan zullen zijn. 

Goede reviews van voorgaande klanten 

De telefoons zaak geeft goede service en biedt goede reparaties aan voor voordelige prijzen. Hierdoor hebben zij al erg veel telefoons van voorgaande klanten mogen repareren. Deze voorgaande klanten zijn allemaal erg tevreden waardoor het bedrijf ook een 9,9 klant gemiddeld heeft een zeer positieve reviews. Voor jouw iPad reparatie Hengelo ben je daarom bij The Repair House aan het juiste adres.