Een reparatie aan je IPad, dat laat je aan IPad reparatie Arnhem over

Myphone Arnhem

Vorig weekend ben ik een trotse eigenaar geworden van een IPad. Ik kocht deze omdat ik zeer geïnteresseerd hierin raakte toen mijn oom zijn Ipad tevoorschijn haalde op zijn verjaardag. Op zijn verjaardag heb ik zelfs nog even gebruik van de IPad kunnen maken. Zo zocht ik even het weer op en las ik een stukje op een nieuwssite. Ik vond het erg dat het scherm zo groot was. Ook was de IPad heel helder. Op mijn telefoon vind ik het bijvoorbeeld niet fijn om een krant te lezen. Simpelweg omdat het scherm en dus de letters te klein zijn.

Myphone Arnhem

Flinke barsten en krassen

Omdat ik zo geïnteresseerd was in de IPad, kon ik het niet weerstaan om er geen te kopen. Daarom kocht ik er vorige week een. De eerste paar dagen met de IPad verliepen goed en leuk. Totdat ik de IPad van de tafel liet vallen. Ik stootte hem zo ervan af toen ik de tafel aan het schoonmaken was. Met als gevolg dat er een paar flinke krassen en barsten op het scherm zaten. Ik kon het niet laten gaan en wilde daarom de IPad direct laten maken. Voor de reparatie van de IPad ging ik naar IPad reparatie Arnhem. Hier hebben ze vervolgens mijn IPad snel gemaakt.

Myphone Arnhem

‘’Ze wisten meteen wat het probleem was’’

Bij IPad reparatie Arnhem waren ze erg vriendelijk en wisten ze meteen wat het probleem was. Ook werd er geadviseerd dat het beter was om een hoesje er omheen te doen. Dit om te voorkomen dat de tablet weer eens kapot zou gaan. Ik kocht er meteen eentje bij de zaak. De prijs van de reparatie en hoesje vielen behoorlijk mee. Dat scheelde mij gelukkig ook weer geld.