Luchttransport is de snelste oplossing

Luchttransport

Wij zijn erachter gekomen dat luchttransport absoluut de snelste oplossing is. Als je wilt versturen naar het buitenland, bijvoorbeeld als je een webshop hebt. Of misschien ga je emigreren en moeten allerlei spullen mee, dan is vracht per vliegtuig echt het snelste. Dat was ook wel te verwachten natuurlijk. Andere opties zijn per auto of bus, maar dan kun je eigenlijk niet over zee. Daarnaast kun je ook een schip inschakelen. Deze zijn vaak wel voordeliger, maar doen er rustig drie keer zo lang over! Het ligt er dan natuurlijk ook nog aan waar de levering precies naar toe moet. In veel gevallen ben je met 1 van deze methodes ook nog niet klaar. Want wanneer het aankomt in de haven of het vliegveld, moet het nog naar de juiste locatie. Dit is logistiek een behoorlijk project kan ik je vertellen!

 

Luchttransport

Heb jij al eens gedacht over luchttransport?

Wat wij hiervan geleerd hebben, is in ieder geval het volgende: zorg altijd dat je een betrouwbare leverancier in de arm neemt. Wij werken nu met Your Cargo Contact. Zij hebben bijzonder veel kennis van al dit soort vervoer, of je nu een pakket verstuurt of een half magazijn aan goederen. Op deze manier hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken over de luchttransport. Wij weten nu dat alles altijd netjes en veilig aankomt, binnen de gestelde tijd. Hier willen wij rustig iets meer voor betalen, dan voor bijvoorbeeld zeevracht.

Luchttransport

Werken met Your Cargo Contact

Wil jij ook werken met dit bedrijf? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld een keer de website bekijken om te lezen wat zij te bieden hebben. Tarieven kun je aanvragen. Hiervoor willen zij vaak weten wat je verstuurt, hoeveel het weegt en wat de afmetingen zijn. Een datum is vaak ook handig. Zo krijg je een prijs op maat en weet je ook dat je altijd een goede deal kunt sluiten.