Machine transport voor verhuizing naar nieuwe productiehal

Machine transport

Voor een verhuizing waren wij op zoek naar een bedrijf voor machine transport. We hebben toen gebruik gemaakt van de diensten van Gebr. Vermeer Transport. Dit is ons erg goed bevallen en daarom wil ik graag mijn ervaringen delen. 

Grootschalige operatie met machine transport

Machine transportToen wij een nieuwe productiehal in gebruik namen, betekende dat een grootschalige operatie waar ook machine transport aan te pas kwam. Grote en zware machines verplaatsen, daar is vakkennis voor nodig. Complete productielijnen moesten gedemonteerd worden, verplaatst en weer opnieuw gemonteerd worden. Een grote klus dus die ook nog eens snel moest verlopen aangezien de productie niet te lang stil kon liggen. Geen productie is immers geen inkomsten. Dat begrepen ze bij Gebr. Vermeer Transport maar al te goed. Ze werken snel en effectief. We konden vlot weer onze werkzaamheden hervatten in onze nieuwe moderne productiehal. Hoewel we vooraf behoorlijk opzagen tegen de verhuizing, is het uiteindelijk heel vlot en soepel verlopen, vooral dankzij de mensen van Gebr. Vermeer Transport die al snel alles regelden wat er geregeld moest worden. Ze overzagen wat moest gebeuren en handelden daarnaar. Ook kleine tegenslagen werden snel en effivient weer opgelost.

Ervaren vakmensen met professioneel materiaal

Machine transportHet is duidelijk te merken dat ze bij Gebr. Vermeer Transport ruime ervaring hebben met machine transport en over gedegen vakmensen beschikken. De machinetransporteurs hebben verschillend materieel tot hun beschikking om het machine transport te realiseren.  Zo hebben ze bijvoorbeeld diverse rol-, hef- en hijsmiddelen, hijsportalen, vijzels, speciale heftrucks  en  autolaadkranen tot hun beschikking. Gecombineerd met ruime ervaring, vakkennis, professionaliteit en service maakt dat dit bedrijf een uitstekende keuze is voor machine transport.

Staat bij jouw bedrijf ook een grootschalige verhuizing op het programma waarbij machine transport nodig is? Neem dan zeker even contact op met Gebr. Vermeer Transport om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking. Op de website vind je meer informatie.