Een meer professionele uitstraling dankzij https://printxpert.nl/

printxpert.nl

printxpert.nlVorig jaar heb ik mijn eigen Kano bedrijf opgericht. Ik heb een mooie vestiging weten te regelen aan de rijn. Om het bedrijf te promoten en meer uitstraling te geven, ben ik naar wat promotiemateriaal op zoek gegaan. Zo vond ik een spandoek met de bedrijfsnaam en logo erop, een mooi idee voor op de gevel van mijn bedrijfspand. Ik hoopte hiermee meer professionaliteit en naamsbekendheid te creëren. Eerst moest ik wel het geschikte bedrijf hiervoor zoeken.

Nam contact op met andere bedrijven in de sector

Het geschikte bedrijf voor het spandoek met bedrijfsnaam en logo vond ik door te zoeken op het internet en door contact op te nemen met andere bedrijven in mijn sector. Zo vind je de spandoeken bij vele outdoor-bedrijven en eenmansondernemingen. Een spandoek is nou eenmaal voordeliger dan een bord voor op de gevel. Ook vind in zelf dat een strak gespannen spandoek een meer professionele uitstraling geeft. Het geschikte bedrijf voor het spandoek dat ik gevonden had was https://printxpert.nl/. Door te kijken op de site https://printxpert.nl/ kwam ik uit bij de contact gegevens. Vervolgens nam ik contact op met het bedrijf.

printxpert.nl

Werd uitgenodigd voor gesprek op locatie

In het telefoongesprek werd ik uitgenodigd voor een afspraak bij het bedrijf op locatie. In de afspraak heb ik samen met https://printxpert.nl/ mijn wensen en eisen besproken. Het bedrijf vond mijn wensen en eisen verwerken in het spandoek, geen enkel probleem. Ik vond het erg fijn dat ze zo flexibel zijn. Het spandoek was zo gemaakt en een week na het gesprek, hing het spandoek er al. Nu het alweer een tijdje verder is, kijk ik uit over een mooi bedrijfspand met een mooi gespannen spandoek met bedrijfsnaam en logo. Ik ben zeer tevreden over de onderhandelingen met https://printxpert.nl/