Palletwikkelmachine interessant voor jouw onderneming?

Palletwikkelmachine

Ben je op zoek naar een palletwikkelmachine, maar weet je niet of dit interessant is? Voor de meeste productielijnen is dit zeer interessant. Je beschermt namelijk je product. Hierdoor voorkom je retourneringen en kan je meer de focus leggen op productie. Dankzij de juiste palletwikkelmachine kan je sneller en efficiënter verpakkingen klaarmaken voor transport. 

Er zijn verschillende soorten palletwikkelmachines. Zo heb je een draaitafel, draaiarm en ringwikkelmachines. Een aantal bekende merken zijn Siat en OneWrap. Deze merken leveren al jaren en hebben in de loop der tijd veel ervaring opgedaan. Dit zorgt voor meer kwaliteit en een snellere productie. 

Palletwikkelmachine

SIAT en OneWrap palletwikkelmachine

Palletwikkelmachines worden door heel Europa aangeboden. De machines zijn van hoge Europese kwaliteit en zeer robuust uitgevoerd. Daarbij kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen van wikkelfolie met 100% rek tot 300% rek. 

Advies is ontzettend belangrijk als je jouw productielijn wilt optimaliseren. Het is daarom verstandig om gesprekken in te plannen met kenbaar te maken wat je wilt bereiken met jouw productielijn. Zo kan er een passend advies worden gegeven en kom je niet voor verrassingen te staan. Je bent namelijk op de hoogte van de staat van kunnen van zo’n machine en eventuele gemaakte afspraken. 

Advies voor de juiste machine

Het is van belang om te kijken naar garanties die worden gegeven. Zo hebben de meeste machines 12 maanden garantie en zijn ze voorzien van een CE Certificering. Ook is het handig om te beschikken over een technische dienst, zodat je specifieke wensen kunt doorgeven aan de machine en eventuele problemen kunt verhelpen.