Snelle en voordelige iPhone reparatie Delft

Logo Telgefixt

Wil je dat je iPhone reparatie Delft snel wordt gedaan en voor een voordelige prijs? Dan is Telgefixt de plek die je zoekt. Telgefixt is een bedrijf in het centrum van Delft die veel ervaring heeft in het maken van telefoons en tablets. Ze maken alle soorten merken die je maar kan bedenken. Dit zijn merken zoals, Apple, Samsung, Sony, Huawei, OnePlus, LG en Motorola. De tablets die ze maken zijn van Apple en Samsung. De mensen van Telgefixt hebben veel ervaring in het maken van telefoons van al deze merken. Deze reparaties doen ze namelijk binnen een uur. Ze gebruiken alleen maar originele onderdelen voor de reparaties.

iPhone reparatie

Personeel is erg vriendelijk

Het personeel van Telgefixt is erg ervaren in het werken met telefoons en het maken ervan. Ze hebben een transparante werkmethode. De prijs die je betaalt is opgemaakt. Ze maken je telefoon voor je neus. Zo kan je zien wat ze doen en echt zien dat ze niet aan het kloten zijn met jouw eigendom, maar hun werk goed doen. In de winkel kan je lekker zitten en wachten tot je telefoon gemaakt is. Ook kan je in het uurtje iets anders gaan doen en na een uurtje hem weer ophalen.

Makkelijk contact opnemen met de mensen van Telgefixt

Je kan via de website gemakkelijk contact opnemen met de mensen van Telgefixt. Je kan via de contactpagina gemakkelijk je vraag achterlaten. Hier reageren ze zo snel mogelijk op. Ook kan je hier de openingstijden zien. Je kan hier ook zien hoe je het snelst naar de winkel kan komen.