Sticker op rol kopen

sticker op rol

Een sticker op rol kopen, is te vinden bij Sticker.nl. Er is hier een enorme keuze uit verschillende soorten, maten en materiaal. Afhankelijk waarvoor het te gebruiken is, is dit hier wel te vinden.

Veel bedrijven hebben inmiddels de weg naar dit bedrijf al gevonden. Voordeel is dat je dit materiaal allemaal online kan bestellen. Het is makkelijk en je hebt het binnen een zeer korte tijd al geleverd. Mocht je binnen een zeer korte periode een rol nodig hebben, dan bestaat de mogelijkheid om hier een spoed bestelling voor te maken.

sticker op rol

Sticker op rol in diverse modellen

Vanaf het moment dat wij voor ons bedrijf pakketten gingen verzenden, hadden wij etiketten nodig waar de adressen op gezet konden worden. Ooit hadden wij dit met de hand geschreven, maar dat was niet echt een succes. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere optie.

Via Sticker.nl zijn wij er goed in geslaagd om mooie etiketten te vinden. Voordeel is dat wij deze helemaal zelf hebben ontworpen. Via de ontwerp pagina, is het namelijk mogelijk om hier een mooie exemplaar te maken. Om te beginnen moet je een model uitzoeken. Dit kan variëren van vierkant tot rechthoekig, maar ook van rond tot ovaal. Omdat de meeste adres etiketten rechthoekig zijn, wilden wij een ovaal model hebben. Het resultaat is prachtig en netjes afgewerkt.