Tolk Arabisch ingeschakeld voor mijn collega!

Tolk Arabisch

Tolk Arabisch gezocht zodat ik kan communiceren met mijn nieuwe collega! Hij is namelijk sinds een tijdje bij ons komen werken. Als uitwisselingsproject zorgen wij ervoor dat mensen uit andere landen bij ons kunnen werken. Zo kunnen zij voldoende kennis en ervaring opdoen om het echte leven in het buitenland te leren.

Tolk ArabischIn het begin communiceren wij met onze handen en voeten. Dit gaat ons redelijk goed af. Al moet ik zeggen dat het soms niet wordt begrepen en dat vind ik best storend. Dan worden er fouten gemaakt in de opdrachten en dat moet ik zien te voorkomen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een tolk die de opdrachten kan vertalen naar hem toe. Zo kan hij in zijn eigen taal communiceren en weet ik het zeker dat het wordt begrepen.

Tolk Arabisch vrij snel gevonden!

Het zoeken naar een Tolk Arabisch had ik vrij snel voor mekaar. Ik was namelijk terecht gekomen op de website vansigvcooperatie.nl. Hier kon ik eenvoudig mijn verhaal uitleggen en konden zij er vervolgens mee aan de slag. Het werk werd vrij snel door dit bedrijf opgepakt en voordat ik het in de gaten had las ik mijn mail. Hierin stond de opdracht die ik een dag van tevoren had verstuurd!

Tolk Arabisch

Vrijwel meteen heb ik mijn collega erbij gehaald en hem het verhaal laten lezen. Voor mij was het een onbekende taal, maar hij begreep het precies en dat vond ik onwijs prettig. Zo kon hij het werk uitvoeren met hetgeen wat er gemaakt moest worden! Ik kon merken  dat het hierna een stuk makkelijker was verlopen! Mijn collega en ik werken sinds enkele dagen onwijs nauw samen. De communicatie is dan wel niet goed, echter weten wij goed op elkaar af te stemmen. Wel zo prettig als je met z’n twee druk bezig bent op het kantoor toch.