Top bedrijf dat onze ramen schoonmaakt

Glasbewassing Nijmegen

 

Wij als plaatselijke discotheek zijn erg tevreden over de kwaliteit van de dienst die Glasbewassing Nijmegen ons levert. De diensten die ze ons leveren bestaan uit het schoonmaken van de ramen en wc’s van ons gebouw. De ramen en wc’s worden wekelijks schoongemaakt en we zien de resultaten hiervan zeker terug. We blikken terug op fijne onderhandelingen met het bedrijf.

Beste materiaal en middelen

 

Zo namen we een half jaar geleden contact op met Glasbewassing Nijmegen. We wisten zeker dat we met het bedrijf in zee wilden gaan toen ze vertelden dat ze beste materialen en middelen gebruiken voor het schoonmaken. Zo is het voor Glasbewassing Nijmegen geen probleem om ramen op een flinke hoogte te reinigen. Ze gebruiken hiervoor een hoogwerker. De middelen die ze voor het schoonmaken gebruiken zijn ook erg goed. Het zijn namelijk de actueelste en beste middelen die een bedrijf kan wensen. We besloten daarom om Glasbewassing Nijmegen als vast schoonmaakbedrijf vast te stellen.

Glasbewassing Nijmegen

 

Meer dan tevreden

 

Wel moesten we natuurlijk eerst een contract ondertekenen voor het schoonmaken. Zo kwamen we overeen over een afname van 65 schoonmaakbeurten verspreid over 2 jaar. Een hoop aantal beurten maar dat mag ook wel als je in het beheer bent van een van de betere discotheken van de stad. Nu we al een stuk of 15 schoonmaakbeurten van Glasbewassing Nijmegen hebben gehad, kunnen we niet klagen. Onze discotheek is namelijk tot in de puntjes verzorgd, elke dag! We zijn er nu al over na aan het denken om het contract over anderhalf jaar nog eens te verlengen.