Waarom Rituals nog altijd zo populair is als kerstcadeau

Rituals

Een kerstcadeau moet bijzonder zijn. Je wil niet iets geven wat iemand gewoon hard nodig heeft. Het is doorgaans leuker om iets te geven waarmee je iemand echt verwent. Dat doe je door Rituals voor ze te kopen. Rituals is het ultieme cadeau voor in een kerstpakket of voor onder een boom. Wat Rituals precies is en waarom het zo populair is? Dat lees je hier.

Unisex

Over Rituals als merk

Rituals is een wereldberoemd cosmetica merk. In 2000 begon oprichter Raymond Cloosterman zijn bedrijf met een speciale missie. Hij was er namelijk van overtuigd dat we al die alledaagse routines konden veranderen naar betekenisvolle momenten als we meer rust en aandacht zouden verzorgen. Die gedachte leidde tot een lijn van cosmetica voor lichaam en huis die hij Rituals noemde. De alledaagse rituelen moesten weer iets bij gaan dragen aan ons leven.

Veel variatie

De bijzondere geuren van Rituals

Bij dit merk gaat het allemaal om de geur en de verpakking. Rituals maakt producten voor huid en haar maar ook parfums voor in huis en geurstokjes. Al die producten zijn beschikbaar van verschillende geurlijnen. Er zit voor elke smaak wel een geur tussen want Rituals is heel veelzijdig. Wil jij graag een geur kiezen die echt voldoet aan je eisen? Dan moet je eens in een winkel gaan kijken want je kunt alle geuren uitproberen. De spectaculaire verpakkingen maken van de Rituals pakketten een waar hoogtepunt om te krijgen voor kerst.