Ik kocht mijn klimtouw online bij VDSTEENXXL

Klimtouw

Als je op grote hoogtes werkt is een klimtouw van essentieel belang. Ik ben glazenwasser en werk dus regelmatig op grote hoogten. Mijn beschermmiddelen haal ik altijd online bij VDSTEENXXL. Bij deze webshop weet ik zeker dat ik hetgeen wat ik bestel van goede kwaliteit is. In deze blogpost vertel ik je graag meer over mijn ervaringen!

Veiligheid is erg belangrijk

KlimtouwIk heb sinds een aantal jaar een eigen bedrijf in het glazenwassen en veiligheid is nummer 1 prioriteit voor mij. Zeker omdat ik mijn werk soms op grote hoogte moet uitvoeren. Denk aan grote gebouwen van bedrijven. De ramen hiervan zijn vaak  niet makkelijk bereikbaar en een klimtouw komt dan ook zeker van pas, naast de vele andere hulpmiddelen die ik gebruik. Door middel van het touw kan ik veilig aan het gebouw hangen en kan ik de ramen op grote hoogtes goed wassen. Zo’n touw is veilig en zorg ervoor dat er niets kan gebeuren. Staat veiligheid bij jou ook op nummer 1? Dan raad ik je zeker aan tijd te nemen voor het vinden van een goed touw.

Een goed advies gekregenKlimtouw

Een kennis van mij weest mij op VDSTEENXXL, een online winkel dat zich gespecialiseerd heeft in hulpmiddelen op het gebied van veiligheid. Zo kun je er terecht voor beschermmiddelen, maar ook voor brandblusmiddelen, werkkleding en veiligheidsschoenen. Voordat ik een bestelling plaatste, wilde ik er zeker van zijn dat ik een goede keuze zou maken. Kortom, ik had behoefte aan advies. Na alle klimtouwen bekeken te hebben, besloot ik telefonisch om advies te vragen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en gaf uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Hij vertelde over de klimtouwen en gaf mij vervolgens een bruikbaar advies. Na dit telefoontje wist ik waar ik aan toe was en kon ik een weloverwogen keuze maken.